Andy's Reefer 250

0 Members and 1 Guest are viewing this topic. 17055 views

ajm83

  • Andy
  • Administrator
  • Posts: 2,521
  • Liked: 964
  • Thanks Given: 332
  • Received: 593
  • Problems: 99
  • Location: Essex
  • Tank Thread: https://reefbase.co.uk/members'-tanks-6/andy's-reefer-250/

Reply #195

I had the exact same experience with that autofeeder, worked for the first couple of days amd then failed

Yeah, think it probably just got jammed with the pellets.  I think i'll get one of those Eheim ones next time I go away.
If ReefBase has helped you, please consider making a donation to keep the site running

ajm83

  • Andy
  • Administrator
  • Posts: 2,521
  • Liked: 964
  • Thanks Given: 332
  • Received: 593
  • Problems: 99
  • Location: Essex
  • Tank Thread: https://reefbase.co.uk/members'-tanks-6/andy's-reefer-250/

Reply #196

I've been dreading this for ages but I finally pulled all the rockwork out and put in my new objet d'art.   lol



By some miracle I managed to avoid either breaking or scratching the glass during the process. Taking that as a massive win!
If ReefBase has helped you, please consider making a donation to keep the site running

ajm83

  • Andy
  • Administrator
  • Posts: 2,521
  • Liked: 964
  • Thanks Given: 332
  • Received: 593
  • Problems: 99
  • Location: Essex
  • Tank Thread: https://reefbase.co.uk/members'-tanks-6/andy's-reefer-250/

Reply #197

Bit of a strange one this week.  Everything was doing well then I changed the Rowaphos and suddenly started getting RTN/STN on the acropora. 🤷‍♂️

One's totally gone,  the rest have STN around the base but im hopeful they might recover.

If ReefBase has helped you, please consider making a donation to keep the site running

Tags: