My tank not working as should .help!

0 Members and 1 Guest are viewing this topic. 942 views

  • Posts: 1
  • Liked: 0
  • Thanks Given: 0
  • Received: 0
  • Location: Ramsgate,kent

hi,please please can anyone help.I have a kent marine bioreef led .the water has drained from the skimmer section so skimmer not working.also water in pump section low.I cannot correct this. Help!

Marty

  • Global Moderator
  • Posts: 4,547
  • Liked: 1431
  • Thanks Given: 1469
  • Received: 853
  • Location: Norwich
  • Tank Thread: https://reefbase.co.uk/members'-tanks-6/marty's-reef-tank/

Reply #1

it must of evaporated surely ??

Sent from my SM-G935F using Tapatalk


HK_Fuey

  • Graeme
  • Administrator
  • Posts: 6,264
  • Liked: 1780
  • Thanks Given: 484
  • Received: 1469
  • Location: Newcastle
  • Tank Thread: https://reefbase.co.uk/members'-tanks-6/graeme's-6x2x2-840l/

Reply #2

You need to top up evaporated water with RODI water (not salty), as salt is left behind during evaporation.
Donate to the running of ReefBase

Russell

  • The Mental Health Nursing Student with pricey hobbies
  • Posts: 58
  • Liked: 16
  • Thanks Given: 6
  • Received: 7
  • It's Russell

Reply #3

Check the weir gate thing, make sure it isn't blocked.  That in second chamber leading to skimmer chamber.  Also check your pumps in chamber 4, you might have a disconnect back there.


Sent from my iPad using Tapatalk
On and off reef keeper.  International transplant.  Planted tank lead to nano reef start.  And doing this all on student nurse budget.,..

Tags:


Related Topics

3 Replies
562 Views
Last post Jan 9, 2015 7:50:10 pm
by carlcall
5 Replies
1211 Views
Last post Jan 11, 2016 10:20:22 pm
by Mol_PMB
5 Replies
2044 Views
Last post Oct 2, 2016 8:26:00 pm
by Carol
4 Replies
779 Views
Last post Aug 8, 2017 2:17:08 pm
by ajm83
13 Replies
2607 Views
Last post Oct 10, 2018 9:21:36 am
by StKilda


Donate towards the running of ReefBase

Donate £1.00 Donate £2.50 Donate £5.00 Donate £10.00 Donate £20.00 Donate another value